Camera

ALGEMEEN

Met een camerasysteem wordt uw woning of bedrijf 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat werkt niet alleen preventief, het is ook erg fijn om de beelden nog eens te bekijken als er echt een keer iets op uw terrein is gebeurd. Een veilige gedachte dus!

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van camerabewaking, weten we bij GO Beveiliging de beste oplossing voor iedere situatie. Onze specialisten staan niet stil, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste hoogwaardige systemen voor particulieren en bedrijven.

U vraagt, wij draaien

Met een camerasysteem is veel mogelijk. Om alles eruit te halen wat erin zit, is het belangrijk om eerst het doel te bepalen. Vanuit daar kan er nagedacht worden over de plaatsbepaling, het aantal en de soort camera’s. Zo kan een camera in een intercomsysteem voor de één al voldoende zijn, maar voor een groot bedrijf zal een hoogwaardige infraroodcamera uitkomst kunnen bieden. Met de hedendaagse technieken kunt u uw terrein via uw smartphone in de gaten houden. Ook kunt u het systeem zo instellen, dat u een bericht krijgt zodra er iets in de omgeving beweegt.

Kwaliteit gegarandeerd

GO Beveiliging installeert alleen hoogwaardige systemen van betrouwbare merken. Op deze manier kunnen we kwaliteit garanderen. Ons assortiment is breed; of u nu een fish eye camera zoekt voor op kantoor, of een smart tracking systeem wilt in de parkeergarage: alles is mogelijk. Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee!